Staldbyggeri og montage


Hos HBS Byg & Montage er vi specialister i staldbyggeri og montage. Det skyldes en livslang interesse for heste. Henrik Brøndum Soelberg og hans kone Helle Soelberg har igennem mange år haft heste og har i dag et stutteri og en hestepension, Soelbergs Hestepension, og må betegnes som rigtige hestefolk.

HBS Byg & Montage har derfor stor erfaring i hvad der skal til for at heste befinder sig godt, og er fortrolig med alle reglerne for indretning og brug af stalden.

Når man bygger en stald er der en lang række forhold man bør tage stilling til inden byggeriet sættes igang. Der er behov for både ambitioner og realisme.
Staldbyggeriet tager udgangspunkt i jeres ønsker og muligheder, i hestenes behov og rent faglige aspekter.

  • Hvor meget skal der bygges?
  • Hvilke funktionskrav er der?
  • Hvordan skal indretningen være?
  • Hvordan fremtidssikres indretningen?
  • Hvordan skal udseendet være?

Ved opstart af et nyt projekt, sætter vi os med kunden, og lytter til dine ønsker og behov, her vil vi naturligvis også komme med en del input, således at vi i hvert tilfælde, finder frem til den mest optimale løsning.

Ved projektering af staldløsninger, arbejder vi meget på at indrette, i forhold til de sidste nye danske anbefalinger. Vi søger efter at lave projekter hvor logistik og tidsbesparende enheder går op i en højere enhed. Staldens funktion har største betydning, og det er vigtigt at lave løsninger, som der senere kan bygges videre på.

Vi holder os hele tiden opdateret på udviklingen indenfor staldbyggeri og vi bestræber os derfor altid på, at fremtidssikre dit nye staldprojekt.

Vi kan derfor tilbyde alt lige fra et simpelt læskur, kunden selv sætter op - til en totalløsning, hvor kunderne får leveret en færdigindrettet stald klar til brug.Vi har en god stab af medarbejdere, som har mange års erfaring med staldbyggeri.

Vi har i årenes løb bygget, monteret og leveret alt fra enkelte bokse til staldsystemer til rideskoler og væddeløbsbaner. Klik her for at se vores referencer.


Stald påbegyndtStald under opførelseStald inden påbegyndelseStald færdigStald færdig 2Projekt set udefraBillede af boksEndnu et staldprojektFærdigt staldprojekt