Om Helle's Bed & Breakfast


Helle's Bed & Breakfast er et dejligt landsted beliggende i et naturskønt område. Stedet er omgivet af idylliske marker og masser af dejlig natur. Vi har en stor parklignende have med flere terrasser, grillsteder,sø, rekreative muligheder for afslapning og fred i krop og sjæl.

Stedet har en utrolig god beliggenhed, da mulighederne for oplevelser er mange. I kan læse mere om alle disse spændende muligheder under menuen "What to do"

Vi  tilbyder eksklusiv overnatning i en hyggelig og afslappende atmosfære. Vores værelser og bad er hyggelige og i rigtig fin stand. På værelserne er der håndklæder og sengelinned.

Helle's Bed & Breakfast byder også på en udsøgt morgenmad med hjemmebragt morgenbrød,ost,pålæg m.m. te og nybrygget kaffe.

Helle's Bed & Breakfast er således både et godt valg for dem, der kan lide afslapning fred og ro i idylliske omgivelser samt dem der ønsker mulighed for en aktiv ferie.


Stemningsbilleder 1Stemningsbilleder 2Stemningsbilleder 3Stemningsbilleder 4Stemningsbilleder 5Stemningsbilleder 6Stemningsbilleder 7