What to do


Helle's Bed & Breakfast har en utrolig god beliggenhed, da mulighederne er mange for oplevelser. 
Vi ligger i Mølby, kun ca. 15 km. sydøst for Ribe. Området er et af Sønderjyllands mest naturskønne. Lige op ad Stensbæk Plantage, et fantastisk område for naturelskere. Tæt på Rømø og Ribe som er mere end eet besøg værd.

I området er der talrige muligheder nyde den friske luft i form af golf, spadsere ture i området smukke natur eller måske tage en tur til en af de mange dejlige strande på vestkysten, som er meget velegnet til solbadning eller traveture langs vandet, eller måske blot opleve en smuk solnedgang er også beliggende tæt på. På ejendommen driver vi endvidere stutteri og hestepension, så skal børnene klappe en hest, er det også muligt.

Har man lyst til shoppingture, er der også mulighed for at besøge større byer, såsom Ribe, hvor der er ca. 15 minutters kørsel, og Esbjerg med ca. 30 minutters kørsel. Helle's Bed & Breakfast ligger også godt i forhold til seværdigheder og attraktioner. Sommerland syd (Kruså), Legoland (Billund), Rømø Lege og Hesteland (Rømø) og Enghave Dyre- og naturpark (Vejen) ligger alle indenfor overskuelig køreafstand.

Så er man til stranden, spadsereture, dejlig natur, dyr, shopping eller seværdigheder og attraktioner, har Helle's Bed & Breakfast en optimal beliggenhed.