24.08.2011

Soelbergs Anjas har kvalificeret sig til semifinalerne i DRF's...

Soelbergs Anjas kvalificerede sig i weekenden, ved et stævne i Billund med 8,16, til semifinalerne i DRF's ungheste champ...

  • Soelbergs Anjas RDH (Gagarin - Mercurius - Schwedengruss)
  • Lindvedgårds Michelle RDH (Michellino - Ragazzo - Bonjour)
  • Hopla's Love Me RDH (Heatbeat- I Love You- Romano)
  • Soelbergs Make Up Fire FOR-F3 (Mercurius - Schwedengruss - Allegro)
  • Soelbergs Minelli (Wilkens - Michellino - Ragazzo)
  • Soelbergs Wilina (Wilkens - Schwedengruss - Allegro)

Velkommen til Soelbergs Hestepension

Vi vil gøre alt for, at du og din hest får det rigtig godt hos os! 

Soelbergs Hestepension er en privatdrevet hestepension, beliggende i Mølby, Spandet.  Lige op til Stensbæk plantage, et af Sønderjyllands mest idyliske områder. Det er statskov, så det er gratis at ride der! Her er fred, ro og mulighed for skønne natur oplevelser.

Vi tilbyder udlejning af hestebokse. Stalden er stor og lys, med højt til loftet og god udluftning. Der er store murerede bokse, hvor hestene kan kigge ud på staldgangen. Og løsdrift til 8-10 føl/plage. Der lægges vægt på gode forhold for hestene. Heste skal  have lov til at være heste!

Her har du mulighed for at sende din hest på kortere eller længerevarende ophold. Det kan f.eks. være i forbindelse med, at du selv skal ud at rejse, din hest er skadet eller den blot trænger til lidt ferie. Ja, du kan endda selv holde ferie sammen med din hest, da vi også tilbyder "Bed and Breakfast".

Vi tager udgangspunkt i den individuelle hests behov, nogle heste har svært ved, at begå sig i en stor flok, så vi vil bestræbe os på at flytte rundt på hestene, så de trives optimalt, både ude og inde.


Vi overtog det daværende Mølby Hestecenter i maj 2007, hvor vi har fået muligheden for at realisere vores drøm om at avle Dansk Varmblod.

Hvis du mangler et sted, at have din hest og Soelbergs Hestepension lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtigende snak om mulighederne. Eller klikke videre her på siden. God fornøjelse!

De bedste hilsner

Helle og Henrik Brøndum Soelberg

Højmosevej 2, 6760 Ribe. mobil: 21721028/40289783