Hopla's Love Me RDH    

DV - 05/06/2007 - Brun - 169.


Morlinie:

Hopla`s Love Me er efter elitehoppen Lindvedgård`s Love Forever ESRDH 4181 (DV, OLD), som er optaget i springhesteprogrammet . Love Forever er efter den franske hingst I Love You. Hun er nok en af Danmarks bedste hopper, hvilket man også ser tydeligt på både hendes egne og afkoms resultater.

Love Forever ESRDH blev ved sin kåring beskrevet som en velrejst, tiltalende hoppe med stærkt fundament. Udtaget til eliteskue. Tildelt sølvmedajle. 988-77-88-og 9 i helhed. Hun er B-hest i springning og udnævnt som elitehoppe på baggrund af egne og afkoms præstrationer.Love Forever er mor til blandt andet Confeur-L som ved ekstreiør vudering fik et flot 9 tal i kap-løsspringning. Og Venturi-L med et 10 tal i kap. i løsspringning og 9 i teknik.

Love Forever`s mor Gunsuella er mor til hoppen Constance som er A-hest i Millitary.

Farlinie:

Hopla's Love Me er efter hingsten DVH Heartbeat. Heartbeat har blandt andet imponeret ved at vinde materialeprøven i springning i 2005 med hele 910 point. Han blev kåret som fløjhingst i det springbetonede hold med hele tre 10-taller i 2006. Han har desuden vundet unghestechampionatet med hele otte 10-taller. Derudover kan det siges, at han har vundet DSA championatet som både fire og seksårs. Han er desuden allerede placeret på S-niveau. På den avlsmæssige front var Heatbeat i 2007 var far til Årets springhingsteføl,Og er ud over Aagaardens Heartland far til flere godkendte hingste.

Kåringsresultater:

Hopla`s Love Me er en dejlig springhoppe. Hun er utrolig forsigtig og springer med stor kapacitet. Hun blev kåret i RDH ved Stationsafprøvningen på Wilhelmsborg 17-08-10. Hvor hun blev fløjhoppe. Hun fik karakterene: Krop: 8-7-7-8 Lemmer: 7-7 Bevægelse: 7-7-8 Helhed: 8. Spring: 7.5-8.5. Stangmål: 169cm. Storrammet og harmonisk hoppe med velbalanceret galop. Springer med meget stor kapacitet. Brugsdel: spr.: 773,5                                                  Love Me er optaget i Dansk Varmblods Springhesteprogram 12-10-11.

 

Afkom:


Billeder af Hopla's Love Me:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Hoplas Love MeHestSovende Love Me

 

Stamtræ Hopla's Love Me

HEARTBEAT DVH 871
HEARTBRAKER
NIMMERDOR


BACAROLA

ELLY
RAMIRO Z

OLFRIEDA

LINDVEDGÅRD'S LOVE FOREVER

RSDH SØLV

I LOVE YOU
ALMÉ Z


ELYRIA

CONSUELA DS

ROMANO

DH 277WEINBLAU

DH 1139